Tilbehør

Tilbered smagfuld mad med en vakuumpakker

Tilbered smagfuld mad med en vakuumpakker

Vil du gerne bevare smag og sikre den rigtige tekstur? Så skal du begynde at bruge en vakuumpakker til madlavningen. Det er nemt og ligetil at bruge en vakuumpakker i køkkenet. Du placerer madvarerne i en vakuumpose, placerer posen i vakuumpakkeren og starter processen. Maskinen suger luften ud af posen og forsegler den helt tæt.
Nogle vakuumpakkere har endda funktioner som indstillinger for styrke og forseglingstid, så du kan tilpasse processen til forskellige madvarer og behov.

Bevar smag og saft under tilberedning med en vakuumpakker

Med en vakuumpakker i køkkenet kan du eksperimentere med madlavning på nye måder samt forlænge holdbarheden på dine fødevarer. Når vakuumpakkeren fjerner luften fra emballagen, så minimeres oxidationsprocessen, hvilket betyder, at maden holder sig frisk over længere tid.

Hvis du gerne vil forhindre, at næringsstoffer, smag og saftighed forsvinder under tilberedningen, kan du også bruge en vakuumpakker til at forsegle maden i poser med krydderier og marinade og derefter tilberede den til perfektion. På Sousvide.dk kan du finde den perfekte vakuumpakker til dit køkken.

Ensartet tilberedning af kød og fisk

En vakuumpakker fra Sousvide.dk er især populær at bruge, hvis du vil tilberede fisk eller kød i vakuumposer med sous vide. Det skyldes, at du kan opnå en ensartet tilberedning af kødet, når det tilberedes i en forseglet vakuumpose. Det kan for eksempel være svært at ramme den helt korrekte tekstur på en medium-rare bøf, og kyllingebrystet kan også nemt blive for tørt, hvis ikke du har godt styr på stegetiden.

Med madlavning i vakuumposer får du en præcis temperaturkontrol, hvilket betyder, at maden altid er tilberedt ensartet. Du undgår altså under- eller overtilberedning – uden at du behøver stå og overvåge maden konstant.

En vakuumpakker gør opbevaring af fødevarer let

Udover til tilberedning i sousvide kan du også anvende en vakuumpakker til at forsegle fødevarer til opbevaring i køleskab eller nedfrysning. Når du fjerner luften fra emballagen, sikrer du nemlig, at maden forbliver frisk over længere tid. 
Det er også smart, hvis du for eksempel vil forberede kød eller grøntsager før tilberedning ved at lægge det i en marinade, så det kan trække smag til sig i posen.  På Sousviden.dk kan du finde et stort udvalg af vakuumpakkere til at effektivisere din køkkenliv. Med dette værktøj kan du lave smagfuld mad i vakuumposer, organisere køleskabet eller opbevare lækre retter optimalt i fryseren. Det er en investering, der hjælper med at reducere madspild og altid sikrer, at du har friske og velsmagende madvarer ved hånden.